Varausehdot

Sigges Hus Oy (jatkossa Sigges Hus) noudattaa loma-asuntojen (myöhemmin lomakohteen) vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut Sigges Hus:lle sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Varaus- ja maksuehdot

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään 25 vuotta täyttänyt.

Varauksen voi tehdä netissä, jolloin vahvistus varauksesta lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varaus on sitova kun asiakas on maksanut ennakkomaksun. Ennakkomaksu on maksettava viimeistään viikko tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Asiakas voi myös maksaa varauksen kokonaisuudessaan heti. Lomakohteen vuokrahinta on oltava kokonaisuudessaan maksettu yksi (1) kuukausi ennen vuokra-ajan alkua tai varaus voidaan perua ja asiakas menettää mahdollisesti maksetun ennakkomaksun. Mikäli vuokra-ajan alkuun on varaushetkellä aikaa alle yksi (1) kuukausi, tulee koko vuokrahinta maksaa kerralla, jolloin varaus astuu voimaan ja on sitova.

Vuokra maksetaan SEPA-maksuna pankkitilille, viestikenttään on laitettava varaajan nimi ja vuokra-aika muodossa dd.mm.yyyy–dd.mm.yyyy. Maksun tiedot ja tilinumero lähetetään asiakkaalle sähköpostitse varausvahvistuksen yhteydessä. Viestissä on myös lomakohteen emännän nimi ja yhteystiedot.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (50 % lomakohteen vuokrahinnasta) tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään yksi (1) kuukausi ennen loman alkua.

Vuokrahintaan sisältyy aina loppusiivous ja polttopuut.